ACES Power Solutions
Keeps your power systems alive

 Diensten


ACES wil ook innovatief zijn als het gaat om haar dienstverlening. natuurlijk bieden we het traditionele methode aan waarbij je investeert in de benodigde UPS oplossing in combinatie met een onderhoudscontract. Binnen dat onderhoudscontract zijn er diverse niveau’s aan SLA beschikbaar.

Voor meer informatie over onze services en SLA mogelijkheden, klik hier.

Meer hierover weten?

Daarnaast hebben we een uniek abonnementsmodel voor de Centiel modulaire UPS. Ideaal voor de organisatie die meer flexibiliteit zoekt in de capaciteit en tegelijkertijd totale gemoedsrust voor wat betreft uitvaltijd. Alle bedrijfskritische processen kunnen door lopen en het systeem is voorbereid op de groei van de onderneming terwijl de kosten beheersbaar blijven.  


UPS ONDERHOUD

Nadat de noodstroominstallatie in bedrijf is gesteld begint de ingebruikname en gaan de onderhoudstermijnen lopen. Om het UPS systeem in optimale conditie te houden is preventief onderhoud aan te raden. Onderdeel van het ACES onderhoudsabonnement is een jaarlijkse controle van het UPS systeem, waarbij ook alle batterijen getest worden. Een noodstroomoplossing dient te allen tijde betrouwbaar en beschikbaar te zijn. 

Afhankelijk van het type systeem of netwerk dat is geleverd zijn andere onderhoudstermijnen mogelijk. Dit wordt uitgebreid besproken tijdens het offerte stadium. 

 

24/7 STORINGSDIENST

Een UPS-systeem of ander noodstroomapparaat in storing vereist een snelle diagnose, reparatie en eventueel een (tijdelijke) vervangende oplossing door een specialist. Omdat ACES met eigen engineers werken kunnen we garanderen dat we binnen 4 uur op locatie zijn binnen de Benelux. 

Onze service auto’s zijn uitgerust met een uitgebreid pakket aan onderdelen en tijdelijk vervangende apparaten om een defect op te kunnen vangen. 

 

UPS BATTERIJ VERVANGING

ACES  vervangt batterijen voor alle merken UPS'en, klein en groot. Om de juiste werking van de batterijen te kunnen garanderen adviseren we periodieke controles van de batterijen op te nemen in het onderhoudsabonnement. Een noodstroomoplossing dient immers als verzekering tegen uitval. Daarvoor zijn de batterijen een essentieel onderdeel van de oplossing. 

Onze specialisten leveren graag advies op het gebied van batterijen. Zijn de batterijen in het bestaande UPS systeem een zorgenpunt? Laat ons dan een controle uitvoeren, met een merk onafhankelijk advies.

shutterstock_1805099707smal
shutterstock_1805099707smal
shutterstock_1060673552small
shutterstock_1060673552small
shutterstock_142436188sma
shutterstock_142436188sma
shutterstock_443472637small
shutterstock_443472637smallREPARATIES

Ons gespecialiseerd serviceteam voert reparaties uit bij ons of op locatie. Voor het merk Centiel die we in onze eigen portfolio hebben, beheren we een eigen voorraad van vervangende  onderdelen en reparatie materialen.

ACES kan niet garanderen dat alle defecte UPS'en te repareren zijn. Ons proces is zo ingericht dat we allereerst een diagnose stellen betreffende het defecte apparaat. Hiervoor voert de service engineer een meting & analyse uit. Vervolgens wordt deze analyse samen met een passend advies in de vorm van een offerte teruggekoppeld. 

Betreft het kleinere 1-fase UPS'en, dan kunnen deze naar ons verzonden worden voor een controle en reparatie. Indien nodig leveren we daarbij een vervangende UPS in de tussentijd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

ONDERHOUDSCONTRACT

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Met een onderhoudscontract ben je verzekerd van een goed werkende ups gedurende de hele levensduur van het systeem. De regelmatige controle haalt vaak kleine issues naar boven voor het problemen oplevert.  
 
 
E-mailen
Bellen
Info